Het Derde Bedrijf (50+): Introductie

Het Derde Bedrijf (50+): Introductie

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 14:00 - 16:00 Noorderbuitensingel 11 12 190,00

Je bent nooit te oud om te spelen! Doe eens gek en schrijf je in voor de Introductiecursus Het Derde Bedrijf. Iedereen boven de 50 is welkom!

Als je de 50 gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. Een ideale tijd om iets nieuws aan te gaan. Als je nieuwsgierig bent en jezelf opnieuw wil ontdekken door toneel te spelen, dan is dít het moment. De cursus bestaat uit twaalf lessen van 2 uur. 

Je werkt aan de basiskwaliteiten van acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Aan bod komen: samenspel, improvisatie, gebruik van muziek, fysiek spel, tekst en beweging. Ontdek of theater jouw passie kan worden!

Maris de Jong

Theaterdocent Maris de Jong vindt het heerlijk om les te geven, omdat er in een groep altijd unieke situaties ontstaan. Ze vindt een heleboel dingen interessant en speelt graag in op het moment, en op de ideeën van de groep. Altijd op haar eigen vrolijke en energieke wijze.

Meer weten over Maris en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld