Derde Bedrijf.jpg
Introductiecursus Het Derde Bedrijf donderdagmiddag

Het Derde Bedrijf (50+): Introductie

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
06 feb 2020 14:00 - 16:00 donderdag Noorderbuitensingel 11 12 190,00

Je bent nooit te oud om te spelen! Doe eens gek en schrijf je in voor de Introductiecursus Het Derde Bedrijf. Iedereen boven de vijftig is welkom!

Als je de vijftig gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. Een ideale tijd om iets nieuws aan te gaan. Als je nieuwsgierig bent en jezelf opnieuw wilt ontdekken door toneel te spelen, dan is dít het moment. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur.  

Je werkt aan de basiskwaliteiten van acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Aan bod komen: samenspel, improvisatie, gebruik van muziek, fysiek spel, tekst en beweging. Ontdek of theater jouw passie kan worden!

Liever op een andere dag? Deze cursus is ook op maandagmiddag.

Joke Holwerda

Docent Theater

"Durven betekent heel even je greep te verliezen. Niet durven betekent je leven verliezen." - Kierkegaard

Lesgeven bij VRIJDAG

Wat ik vaak bij spelers probeer te bereiken is het ontwikkelen van technische vaardigheden, met behoud van eigenheid, versterken van wat spelers al hebben. Dus het versterken en ontwikkelen van het zeer persoonlijke. Ik ben tevreden als mensen met plezier op de vloer staan.

Trots op!

Heel recent 'Risjaar Modderfokker den Derde' omdat alles prachtig samenviel: kostuums, decor, muziek, regie en waanzinnig spel door jongeren van de toneelvereniging Eloquentia.

Favorieten

Alex Taylor, meisnerdocent, de beste docent waar ik ooit les van heb gehad; scherp, enorm veilig, maar toch extreem kritisch en onverbiddelijk. Zeer inspirerend. Regisseurs als Theu Boermans (tekstbehandeling, hoe hij zijn grote, monumentale voorstellingen aanpakte - ik was een tijdje zijn regie-assistent) en Gerardjan Rijnders (prachtige montagevoorstellingen met schitterende teksten).

Opleiding

Regie-opleiding, Theaterwetenschappen, Meisnertraining, binnenkort AHK Docent Theateropleiding.

Meer

Nadenken over de inrichting van de Theateropleiding voor Volwassenen.

Wil je graag theater maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld