Het Derde Bedrijf (50+)

Het Derde Bedrijf (50+)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
31 jan 2022 14.00 - 16.00 maandag Noorderbuitensingel 11 12 190,00

Je bent nooit te oud om te spelen. Doe eens gek en schrijf je in voor Het Derde Bedrijf. Iedereen boven de 50 is welkom!

Als je de 50 gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. Een ideale tijd om iets nieuws aan te gaan. Als je nieuwsgierig bent en jezelf opnieuw wil ontdekken door toneel te spelen, dan is dít het moment.

Je werkt aan de basiskwaliteiten van acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Aan bod komen: samenspel, improvisatie, gebruik van muziek, fysiek spel, tekst en beweging.

Ben je 50+ en kun je niet overdag? Wees welkom bij onze cursussen voor volwassenen.

Lianne Karel

Maartje Ghijsen

Actrice en poppenspeler Lianne Karel houdt er van om samen iets te creëren wat er eerder nog niet was en daarna ook weer vervliegt. Ze laat zich graag verrassen door scènes die haar cursisten verzinnen of hoe ze een opdracht interpreteren.

Meer weten over Lianne en de cursussen die zij geeft?

Maartje Ghijsen werkt vaak vanuit een (maatschappelijk) thema waarin ze de eigenheid en inbreng van de spelers probeert om te zetten in betrokken en inventief spel. Zowel in haar lessen als in de voorstellingen die ze maakt, staat het engagement van de speler centraal.

Meer weten over Maartje en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld