Foto 1.jpg

Introductiecursus Theater 8-11 jaar

UITVERKOCHT
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
18 sep 2019 15:30 - 17:00 woensdag Noorderbuitensingel 11 8 60,00

Deze cursus is vol. Er is nog wel plek op donderdagmiddag bij Layla Radjab.

Zoek het uit
Probeer het uit
Leef je uit
Speel samen
Ontdek wat je kan
Ontdek wat je wil
Maak plezier
Kom naar de Introductiecursus Theater!

De Introductiecursus Theater is een vrolijke, korte kennismakingscursus voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Je ontdekt hoe het is om je eigen ideeën tot leven te brengen op de spelvloer. Samenspel, fantasie en spelplezier staan hierbij voorop.
De cursus geeft je de kans om uit te proberen of toneelspelen bij je past.

Mocht je de smaak te pakken hebben, dan is er de mogelijkheid om in te stromen in de theaterroutes. Dit kan op twee momenten in het jaar in de week van 16 september 2019 en 3 februari 2020

Na de cursus kijk je samen met je docent naar geschikte vervolgmogelijkheden. 
Deze cursus wordt ook aangeboden op woensdag- en donderdagmiddag

Philipp Cahrpit

Docent Theater

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik ben super benieuwd naar alle nieuwe ontmoetingen die ik binnen VRIJDAG zal hebben en naar de ideeën van de leerlingen over wat theater is en kan zijn. Ik denk dat er een enorme kracht in het kleine en subtiele ligt, maar misschien denkt iemand anders er anders over? Als we in de les open voor elkaar staan gebeurt er vast iets moois dat ons weer kan verrassen.

Trots op!

Begin december 2018 heb ik mijn afstudeervoorstelling hier in Groningen gemaakt. Samen met twee volwassen mannen en een jongen van 12 jaar heb ik rond het 'verlangen van twee mannen om kinderen te kunnen krijgen' onderzoek gedaan. Het resultaat was een fysieke, warme en lieve voorstelling waar ik nog steeds erg blij van wordt als ik eraan terug denk.

Favorieten

Ik heb meerdere grote voorbeelden maar ze hebben wel allemaal één ding gemeen: het zijn mensen die helemaal voor iets gaan en, doordat ze hun binnenste gevoelens durven laten zien, de wereld mooier maken. Oh ja, en schildpadden, omdat die zo rustig hun leven leven.

Opleiding

Theatermaker/docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, hiervoor Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld