Kamermuziek voor kinderen en jongeren (tweewekelijks)

Kamermuziek

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 17.00 - 18.00 woensdag Sint Jansstraat 7 18 95,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

In de samenspelactiviteit Kamermuziek werken we in duo’s, trio’s en kwartetten. Het is inspirerend, leerzaam en gezellig om in zo’n klein ensemble samen te spelen!

Zelfs als je je instrument nog niet zo lang bespeelt, klinkt een eenvoudig trio vaak al heel mooi. De kleurrijke combinatie van verschillende instrumenten kan werkelijk prachtig zijn. Af en toe krijg je opnames van professionele ensembles te horen. Geïnspireerd door klassieke kamermuziek speel je korte stukken voor piano en strijkers en/of blazers. Twee keer per jaar is er een concert waar je met het ingestudeerde repertoire gaat optreden.

Op basis van je instrument, leeftijd, muzikale ervaring en wensen word je ingedeeld in een groepje. Gedurende het jaar speel je in verschillende ensembles. De lesdagen en -tijden stem je af met de docent.

Wilma van der Wardt

Wilma van der Wardt geeft celloles bij VRIJDAG. Ze probeert in haar lessen zoveel mogelijk rekening te houden met de capaciteiten en wensen van haar leerlingen en besteedt ook veel aandacht aan samenspelen; naar elkaar luisteren en elkaar inspireren.

Meer weten over Wilma en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld