Keramiek (maandagochtend)

Keramiek (maandagochtend)

UITVERKOCHT
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 09:30 - 12:00 maandag Walstraat 34 16 400,00

Je zelfgemaakte vaas of fruitschaal op tafel? Eten van je eigen ontworpen ontbijtbordjes? In de cursus keramiek ontdek je de verrassende mogelijkheden van klei. Maak je liever een kunstobject dan een gebruiksvoorwerp? Dat kan natuurlijk ook!

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Beginners worden eerst vertrouwd gemaakt met de verschillende werkwijzen en de diverse glazuur- en decoratietechnieken. Gevorderden kunnen meteen zelfstandig aan de slag met hun ontwerpen en zich verdiepen in specialistischere technieken, zoals het werken met mallen, engobe (vloeibare slib in verschillende kleuren om te decoreren) of reliëf.

Voor iedereen geldt: het uitwerken van je persoonlijke stijl en ideeën staat centraal!

Susan van Straten

Voor keramist Susan van Straten blijft het altijd fantastisch: iets maken wat er nog niet was. Dat enthousiasme brengt ze graag over in haar lessen, waar altijd een fijne sfeer heerst. Ter verdieping organiseert ze tijdens haar cursussen vaak een excursie naar een expositie of een masterclass van een kunstenaar.

Meer weten over Susan en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld