Bij Vrijdag Beeldend Grotografie printsize-1032.jpg

Mini Muziekshow 4-7 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
18 sep 2019 14:45 - 15:45 woensdag Sint Jansstraat 7 32 200,00 600,00

Samen met de docent speel je toneel, dans je op muziek en maak je liedjes over alle dingen die zomaar gebeuren! We gaan dus niet uit van een bestaande tekst of een toneelstuk, maar we gaan zelf een voorstelling maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten zoals piano, gitaar, schudeitjes, tamboerijn en boomwhackers om er een muzikale show van te maken. 

In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Circus, Sprookjes en Lentekriebels. Je kan bij ieder nieuw blok instromen of uitstromen. Ieder blok heeft een andere insteek, zo werk je in het ene blok vanuit beweging en dans, in een ander blok ligt de nadruk op zingen en stemgebruik en in weer een ander blok ga je met veel verschillende instrumenten aan de slag. Per blok betaal je 50 euro.

Alle dans, beweging, spannende sluiptochten en grappige verhalen die we meemaken, laten we zien in de eindpresentatie aan het einde van ieder blok. De ouders kunnen wachten in de kantine, alleen de eerste keer kunnen ze er bij zijn. De laatste les is een voorstelling voor alle vriendjes en vriendinnetjes, papa's, mama's, opa's, oma's...

Instrumentale muziekles maakt niet standaard onderdeel uit van de Mini Muziek Show, maar je kunt wel kiezen voor de route inclusief instrumentale les. Klik op inschrijven en kies vervolgens voor de route inclusief 20 lesminuten per week. Kies je voor instrumentale lessen, dan heb je nog eens recht op 38 extra lessen per seizoen.

Startdata

 • Blok 1: woensdag 18 september
 • Blok 2: woensdag 27 november
 • Blok 3: woensdag 12 februari
 • Blok 4: woensdag 6 mei

Je kunt ook kiezen voor de Mini Muziek show plus instrumentale les van 20 minuten per week. Je krijgt dan les op een instrument naar keuze óf zangles. En wanneer je zangles kiest, krijg je les van Rie-jetske!

Rie-jetske Komen

Docent Mini Muziek Show

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik vind het te gek als ik jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Het is voor mij geslaagd als ze deze lessen zó leuk vinden, dat ze hierna verder gaan met het bespelen van een instrument of een theaterroute kiezen. Een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Trots op!

Dat ik met dit vak iets moois kan brengen in deze wereld. Het geeft zoveel levensvreugde en positiviteit om samen met jonge kinderen op onderzoek te gaan in beweging, expressie en geluid.

Favorieten

Qua makers zijn Wende Snijders, Nora Fischer, Herman van Veen en Sven Ratzke inspiratiebronnen, mensen die zich kwetsbaar opstellen in deze soms te harde wereld. Ik houd van de virtuoze taal van Shakespeare en Molière en heb groot respect voor actrices die maatschappelijke kwesties aankaarten, zoals de briljante Robin Wright (House of Cards) en Emma Watson. De film La La Land heeft mijn hart gestolen en ik ben verslaafd aan de muziek van Eefje de Visser.

Opleiding

 • Koningstheaterakademie Den Bosch (theatermaker en zang)
 • Acteerstudio Paul Dekker
 • Complete Vocal Technique (CVT zangtechniek) bij Vocalized
 • Diverse workshops bij de Dirigentenakademie

http://www.zang-enzo.nl/

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
 • Cursussen, routes, workshops en meer
 • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
 • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld