Mini Show Koor 7-11 jr

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
09 sep 2020 15:45 - 16:30 woensdag Sint Jansstraat 7 36 90,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het
coronavirus covid-19, dan bieden we voor deze cursus een online of digitaal alternatief. Je kunt geen restitutie aanvragen

Houd je van zingen? Kom bij dit kinderkoor voor 7-11 jarigen! Op een theatrale manier gaan we bekende en onbekende liedjes zingen en presenteren. Je treedt op in ons gebouw aan de Sint Jansstraat en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan Simplon, Noorderzon, het Grand Theatre en natuurlijk het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel. Je kan het hele jaar instromen.

Rie-jetske Komen

Docent Mini Muziek Show

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik vind het te gek als ik jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Het is voor mij geslaagd als ze deze lessen zó leuk vinden, dat ze hierna verder gaan met het bespelen van een instrument of een theaterroute kiezen. Een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Trots op!

Dat ik met dit vak iets moois kan brengen in deze wereld. Het geeft zoveel levensvreugde en positiviteit om samen met jonge kinderen op onderzoek te gaan in beweging, expressie en geluid.

Favorieten

Qua makers zijn Wende Snijders, Nora Fischer, Herman van Veen en Sven Ratzke inspiratiebronnen, mensen die zich kwetsbaar opstellen in deze soms te harde wereld. Ik houd van de virtuoze taal van Shakespeare en Molière en heb groot respect voor actrices die maatschappelijke kwesties aankaarten, zoals de briljante Robin Wright (House of Cards) en Emma Watson. De film La La Land heeft mijn hart gestolen en ik ben verslaafd aan de muziek van Eefje de Visser.

Opleiding

  • Koningstheaterakademie Den Bosch (theatermaker en zang)
  • Acteerstudio Paul Dekker
  • Complete Vocal Technique (CVT zangtechniek) bij Vocalized
  • Diverse workshops bij de Dirigentenakademie

http://www.zang-enzo.nl/

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld