Moderne Theaterdans

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Aankomend seizoen start VRIJDAG met moderne theaterdans lessen. Dansen in combinatie met theater waarbij verschillende dans smaken aanbod komen zoals, expressie, modern, improvisatie, jazz en werken met tekst en dans. Lekker bewegen op een beginnend niveau, echter wel met de inzet van een professional.

Er komen verschillende soorten muziek stijlen aanbod, klassiek, jazz, instrumentaal, disco, jungle en nog veel meer. Heb je zin om lekker te dansen en dit te combineren met theater/drama, dan is deze cursus echt iets voor jou! Opzoek gaan naar verschillende bewegingsvormen en mogelijkheden. Loslaten, dansen, verbinden, improviseren en jouw creativiteit! 

Theaterroutes voor volwassenen 

Plezier maken, samen met anderen de lol vinden, verhalen vertellen en levenskennis op doen, dat kan bij VRIJDAG binnen de theaterroutes voor volwassenen. 

De verschillende theatercursussen duren 12 of 15 weken. Na elke cursus kun je opnieuw inschrijven voor een volgend project of cursus. Je stelt zo je eigen route samen, waardoor je je optimaal kunt blijven ontwikkelen en met alle facetten van theater in aanraking komt. De docenten kunnen je hierin goed adviseren. Samen bekijken we welke theaterroute het beste bij je past. 

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld