Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Music Production: Create your own track

18-99 jaar Uitverkocht

In deze cursus neemt Liza Dries je mee op een boeiende reis door de verschillende facetten van muziekproductie!

Deze cursus is in het Engels, maar Duits- en Nederlandstaligen zijn ook welkom!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
30 jan. 2024 19:00 - 20:30 Dinsdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Liza Dries v.a. 105,- Uitverkocht

In deze cursus ontdek je hoe je jouw unieke geluid kunt vinden. Hoewel muziekproductie tegenwoordig goed te verkennen is via tutorials op YouTube, ligt de focus van de cursus op het opbouwen van een community met andere (aankomende) producers en het geven van constructieve feedback. Bovendien willen we queer/FLINTA+ mensen aanmoedigen zich op te geven en doen we ons best een Safer Space te zijn voor mensen van deze community.

Dit ga je doen:

  • Remaking a pop song
  • Song arrangement/structure
  • Vocal production
  • Building beats
  • Mixing basics and finishing tracks

Wie deze cursus volgt, kan tijdens de cursusperiode gratis gebruik maken van de open werkplek in STUDIO10 op dinsdag en vrijdag.

Wat heb ik nodig?

Neem je eigen laptop (met Ableton, bij voorkeur Ableton 11) en een koptelefoon mee. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten via de opmerkingen tijdens het inschrijven.

Let op: De voertaal van de cursus is Engels, maar Duits- en Nederlandstaligen zijn natuurlijk ook welkom.

Docenten

Docenten: Liza Dries

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.