Muziek Doorstap 9-12 jr

Muziek Doorstap 9-12 jr

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
08 sep 2020 17:00 - 18:00 dinsdag Sint Jansstraat 7 32 400,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan bieden we voor deze cursus een online of digitaal alternatief. Je kunt geen restitutie aanvragen.

In vier blokken van acht weken staat jouw muzikale ontwikkeling centraal! Niet alleen ontwikkel je instrumentale vaardigheden tijdens de instrumentale les (acht lessen per blok), ook ontdek je met anderen samen in de groepsles wat muziek nog meer kan betekenen (ook acht lessen per blok, aansluitend op de instrumentale les).

In de groepsles ontmoet je andere leerlingen van jouw leeftijd en jouw niveau. Tijdens deze lessen is er ruimte voor experiment, creëren en vragen! Omdat muziek gemaakt wordt van geluid is alles er op gericht dat je je gehoor ontwikkelt. Je leert luisteren naar geluid, muziek, naar anderen en naar jezelf! Wat dat precies inhoudt kun je bij ons te weten komen door het te ervaren.

 Diverse docenten

Diverse docenten

Rie-jetske Komen

Docent Mini Muziek Show

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik vind het te gek als ik jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Het is voor mij geslaagd als ze deze lessen zó leuk vinden, dat ze hierna verder gaan met het bespelen van een instrument of een theaterroute kiezen. Een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Trots op!

Dat ik met dit vak iets moois kan brengen in deze wereld. Het geeft zoveel levensvreugde en positiviteit om samen met jonge kinderen op onderzoek te gaan in beweging, expressie en geluid.

Favorieten

Qua makers zijn Wende Snijders, Nora Fischer, Herman van Veen en Sven Ratzke inspiratiebronnen, mensen die zich kwetsbaar opstellen in deze soms te harde wereld. Ik houd van de virtuoze taal van Shakespeare en Molière en heb groot respect voor actrices die maatschappelijke kwesties aankaarten, zoals de briljante Robin Wright (House of Cards) en Emma Watson. De film La La Land heeft mijn hart gestolen en ik ben verslaafd aan de muziek van Eefje de Visser.

Opleiding

  • Koningstheaterakademie Den Bosch (theatermaker en zang)
  • Acteerstudio Paul Dekker
  • Complete Vocal Technique (CVT zangtechniek) bij Vocalized
  • Diverse workshops bij de Dirigentenakademie

http://www.zang-enzo.nl/

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld