Muziek Plus jongeren (inclusief band)

Muziek Plus jongeren (inclusief band)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 18:00 - 19:00 woensdag Sint Jansstraat 7 32 400,00

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Plus helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble.

Je gaat improviseren, je wordt ondergedompeld in verschillende masterclasses en je leert waarom je als muzikant ook acteur bent. Je presenteert regelmatig je werk aan je medecursisten je geeft elkaar feedback. En natuurlijk ga je optreden; op festivals, in het UMCG en in de mooie concertzaal van VRIJDAG.

• Neem je ook muziekles af binnen VRIJDAG, dan betaal je de helft van het normale tarief voor de route (dus €200 i.p.v. €400 per jaar). Geef dit aan als opmerking bij het inschrijven.
• Je mag gratis meedoen aan de talentenband. Neem je geen deel aan de talentenband, dan mag je gratis meedoen aan een andere samenspelactiviteit. 

Instrumentale les

Instrumentale muziekles maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Plus route, maar je kunt hier wel voor kiezen. Klik op inschrijven en kies vervolgens voor de talentroute met 30 of 45 lesminuten per week.

 Diverse docenten

Diverse docenten

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld