Muziek Plus voor kinderen (inclusief band)

Muziek plus kinderen (inclusief band)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 16.30 - 17.30 woensdag Sint Jansstraat 7 32 400,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

Heb jij een ontembare passie voor muziek? Of je nu kan rappen, zingen, viool spelen of drummen, VRIJDAG biedt met Muziek Plus de juiste muzikale omgeving waar jij je optimaal kan ontwikkelen.

Repeteren en optreden

Je gaat leren componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble en spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Kinderen die Muziek Plus volgen kunnen gratis meespelen in de Plusband of meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je de helft van het normale tarief (dus €200 i.p.v. €400 per jaar). Geef dit aan als opmerking bij het inschrijven.

 Diverse docenten

Diverse docenten

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld