Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Muziek Talent (jongeren)

12-21 jaar

Heb jij passie voor muziek en oefen je het liefst iedere dag? Ontwikkel jezelf verder bij Muziek Talent!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
13 sep. 2023 18:00 - 20:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Julius Jonker, Michiel van der Veen, Selim Boukhris v.a. 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Iedereen heeft talent. Daar word je niet mee geboren. Talent is ontwikkelbaar. Muzikaal talent ontstaat vanuit een ontembare passie voor muziek en de bereidheid om (met veel plezier!) veel te oefenen. Of je nu zingt, cello, accordeon of saxofoon speelt… VRIJDAG biedt met dit talent-programma dé muzikale omgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Workshops, repeteren en optreden

Binnen Muziek Talent leer je meer over componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble én spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Benieuwd of Muziek Talent iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Speel mee in de Talentband!

Jongeren die Muziek Talent volgen, kunnen gratis meespelen in de Talentband (19.00-20.00 uur) o.l.v. Selim Boukhris óf meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je bovendien de helft van het normale tarief (dus €200 i.p.v. €400 per jaar). Geef dit aan als opmerking bij het inschrijven. Geef daar ook aan welk instrument je bespeelt.

Docenten

Michiel van der Veen

Korte cursus (8 weken)

Selim Boukhris

Akoestische gitaar, Elektrische gitaar, Ukelele

Selim Boukhris is muziekdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Selim? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Julius Jonker

Klarinet, Elektronische muziek

Julius Jonker is docent Klarinet bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Julius? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 10-15jr

Orkestweekend

Maak jij graag samen muziek met leeftijdgenoten en wil je dit ook eens in een groot orkest ervaren? Kom dan in het weekend van 4 en 5 november naar VRIJDAG aan de Akkerstraat 99.

  • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

  • 18-99jr

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

  • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

  • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

  • 18-99jr

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.

Fotografie: Jouw artistieke kijk

Fotografeer je graag en ben je op zoek naar meer verdieping? Of wil je andere onverwachte mogelijkheden onderzoeken met je camera? Meld je aan!

Stof tot nadenken

Wil jij leren ontdekken wat er mogelijk is met bestaande kledingstukken, materialen en accessoires? Mixen en matchen én ook nog iets leren? Kom dan meedoen met deze naaicursus!