Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Muziek Talent (jongeren)

12-21 jaar

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
13 sep. 2023 18:00 - 20:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Julius Jonker, Michiel van der Veen, Selim Boukhris v.a. 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Iedereen heeft talent. Daar word je niet mee geboren. Talent is ontwikkelbaar. Muzikaal talent ontstaat vanuit een ontembare passie voor muziek en de bereidheid om (met veel plezier!) veel te oefenen. Of je nu zingt, cello, accordeon of saxofoon speelt… VRIJDAG biedt jou met dit programma een fijne verdieping en dé muzikale omgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Workshops, repeteren en optreden

Binnen Muziek Talent leer je samen met andere muzieklovers meer over componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble én spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Je heb een muzikale basis nodig van ongeveer 3 jaar les op je instrument. Stuur na je inschrijving een filmpje van jezelf naar joelle.doll@bijvrijdag.nl waarin je kort vertelt waarom je graag mee wilt doen met de talentgroep en laat een stukje van je favoriete nummer horen op je instrument.

Speel mee in de Talentband!

Jongeren die Muziek Talent volgen, kunnen gratis meespelen in de Talentband (19.00-20.00 uur) o.l.v. Selim Boukhris óf meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je bovendien de helft van het normale tarief. Geef het instrument dat je bespeelt op bij de opmerking tijdens het inschrijven.

Docenten

Docenten: Michiel van der Veen, Selim Boukhris, Julius Jonker

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 8-12jr

Introductiecursus theater

Hoe is het om je eigen ideeën tot leven te brengen op de spelvloer? Doe mee en kijk of toneelspelen bij je past!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 12-21jr

Jongerenkoor

In het VRIJDAG Jongerenkoor zing je je favoriete nummers die nu populair zijn en door de jaren heen. En we treden regelmatig op!

  • 21-50jr

Volwassenenkoor

Hou je van zingen? Van harte welkom bij het koor voor volwassenen bij VRIJDAG!

  • 16-99jr

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

  • 21-99jr

Acteren

In deze cursus verdiep je jezelf in geloofwaardig leren spelen, scèneopbouw, transformeren tot personages, samen spelen en bovenal jezelf ontdekken als acteur.

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

  • 14-99jr

Open Jazz Session

Samen improviseren, naar elkaar luisteren en er iets moois van maken.

  • 12-99jr

Accordeonorkest (gevorderden)

Accordeonorkest Arcade is een orkest voor gevorderde accordeonisten vanaf 12 jaar.

  • 21-99jr

Film maken

In 8 lessen maak je onder begeleiding van een acteur en filmmaker een korte film.

  • 19-99jr

Introductiecursus theater

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen.

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.