Bij Vrijdag muzieklessen printsize-1066 - muziek talent.jpg

Muziek Talent jongeren

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
18 sep 2019 18:30 - 19:30 woensdag Sint Jansstraat 7 32 400,00 950,00 1.200,00

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble.

Je gaat improviseren, op een verrassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten, met een theaterdocent onderzoeken waarom je als muzikant ook acteur bent en je wordt ondergedompeld in verschillende masterclasses. Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie concertzaal van VRIJDAG.

Instrumentale les

Instrumentale muziekles maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Talent route, maar je kunt wel kiezen voor de route inclusief instrumentale les. Klik op inschrijven en kies vervolgens voor de talentroute met 30 of 45 lesminuten per week. Kies je voor instrumentale lessen, dan heb je nog eens recht op 38 extra lessen per seizoen.

Startdata

  • Blok 1: woensdag 18 september
  • Blok 2: woensdag 27 november
  • Blok 3: woensdag 12 februari
  • Blok 4: woensdag 6 mei

Foto: Annette LM Schmidt Photography

 Diverse docenten

Diverse docenten

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld