Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Muziek Talent (kinderen)

7-12 jaar

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

Benieuwd? Doe gratis mee met de open les op 15 november. Meld je aan!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
15 nov. 2023 16:00 - 18:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Julius Jonker, Michiel van der Veen, Selim Boukhris v.a. 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Iedereen heeft talent. Daar word je niet mee geboren. Talent is ontwikkelbaar. Muzikaal talent ontstaat vanuit een ontembare passie voor muziek en de bereidheid om (met veel plezier!) veel te oefenen. Of je nu zingt, cello, accordeon of saxofoon speelt… VRIJDAG biedt jou met dit programma een fijne verdieping en dé muzikale omgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Workshops, repeteren en optreden

Binnen Muziek Talent leer je samen met andere muzieklovers meer over componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble én spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Benieuwd of Muziek Talent iets voor je is? Kom naar de open les op woensdag 15 november. Of schrijf je direct in! Je heb een muzikale basis nodig van ongeveer 1 jaar les op je instrument. Stuur na je inschrijving een filmpje van jezelf naar joelle.doll@bijvrijdag.nl waarin je kort vertelt waarom je graag mee wilt doen met de talentgroep en laat een stukje van je favoriete nummer horen op je instrument.

Speel mee in de Talentband!

Kinderen die Muziek Talent volgen, kunnen gratis meespelen in de Talentband (16.00-17.00 uur) o.l.v. Selim Boukhris óf meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je bovendien de helft van het normale tarief (dus €200 i.p.v. €400 per jaar). Geef dit aan als opmerking bij het inschrijven. Geef daar ook aan welk instrument je bespeelt.

Docenten

Docenten: Selim Boukhris, Julius Jonker, Michiel van der Veen

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 21-99jr
 • Tip!

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

 • 0,5-1,5jr

Babymuziek

Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

Elektrische gitaar

Wil je elektrische gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een popband.

 • 7-99jr

VRIJDAG Big Band

Heb jij er altijd al van gedroomd om te spelen in een groot ensemble? Bij de VRIJDAG Big Band is ruimte voor nieuwe muzikanten. Dus pak je kans en doe mee!

 • 12-99jr

Klarinetensemble

Speel je ongeveer 1 jaar klarinet en lijkt het je leuk om samen met andere klarinettisten muziek te maken? Meld je aan voor het klarinetensemble!

 • 15-99jr

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

 • 21-99jr

Repertoireklas zang

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten.

Basgitaar

Wil je basgitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van de popbands.

 • 17-99jr

Gitaarensemble (vergevorderden)

Speel je gitaar en wil je meer uitdaging? Meld je dan aan voor het gitaarensemble voor vergevorderden!

 • 7-9jr

Introductiecursus viool

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-9 jaar.

 • 21-99jr

Film maken

In 8 lessen maak je onder begeleiding van een acteur en filmmaker een korte film.

 • 21-99jr

Stemvorming

In de cursus stemvorming maak je in een kleine groep, op een speelse manier kennis met zingen. Ontdek hoe je makkelijker en dus met meer plezier kunt zingen!