Navigatie overslaan
Kies je cursus

Muziek Talent (kinderen)

7-21 jaar Geannuleerd

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

Muziek Talent (kinderen)

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
03 apr 2024 16:00 - 18:00 Woensdag Akkerstraat 99 v.a. 100,- Geannuleerd

Iedereen heeft talent. Daar word je niet mee geboren. Talent is ontwikkelbaar. Muzikaal talent ontstaat vanuit een ontembare passie voor muziek en de bereidheid om (met veel plezier!) veel te oefenen. Of je nu zingt, cello, accordeon of saxofoon speelt… VRIJDAG biedt jou met dit programma een fijne verdieping en dé muzikale omgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Workshops, repeteren en optreden

Binnen Muziek Talent leer je samen met andere muzieklovers meer over componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band. Samen met andere spelers en muziekdocenten maak je een muzikale voorstelling, doe je mee aan de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble én spetter je op verschillende podia in de stad Groningen. Daarbij volg je leuke masterclasses en workshops vol tips en tricks van profs uit het muzikale veld.

Je heb een muzikale basis nodig van ongeveer 1 jaar les op je instrument. Stuur na je inschrijving een filmpje van jezelf naar joelle.doll@bijvrijdag.nl waarin je kort vertelt waarom je graag mee wilt doen met de talentgroep en laat een stukje van je favoriete nummer horen op je instrument.

Speel mee in de Talentband!

Kinderen die Muziek Talent volgen, kunnen gratis meespelen in de Talentband (16.00-17.00 uur) o.l.v. Selim Boukhris óf meedoen met een andere samenspeelactiviteit binnen het muziekaanbod. Heb je al muziekles bij VRIJDAG? Dan betaal je bovendien de helft van het normale tarief. Geef het instrument dat je bespeelt op bij de opmerking tijdens het inschrijven.

Docenten

Docenten: Selim Boukhris, Julius Jonker, Michiel van der Veen

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 65-99jr
 • Workshop
 • Tip!

Muzikale workshopdag: Orkestbeleving

Zonder ervaring klassieke muziek spelen in een écht orkest! Voor iedereen vanaf 65 jaar.

 • 14-99jr

Doe Mee Band

De Doe Mee Band is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

 • 21-99jr

Theater Coachingstraject

Dit traject is opgezet voor collectieven die zelfstandig willen werken, maar af en toe coaching van de theaterprofessionals van VRIJDAG willen inzetten.

 • 14-99jr

Barokensemble Nuovo Barocco (gevorderden)

Met het Barokensemble Nuovo Barocco spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

 • 14-99jr

Jazzcombo

In een jazzcombo leer je samen stukken spelen, maar vooral improviseren. Want iedereen kan improviseren!

 • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

 • 14-99jr

STUDIO 10: Open werkplek

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

 • 21-99jr

Ensemble Oude Muziek

Met het Ensemble Oude Muziek spelen we vooral muziek uit de Renaissance, dus uit de 14e en 15e eeuw.

 • 16-99jr

Jazz Theory

Jazz Theory is muziektheorie en gehoortraining voor iedereen vanaf 16 jaar. Geschikt voor elk instrument!

 • 50-99jr

050+ koor

Ben je 50 jaar of ouder en hou je van zingen? Zing mee met het 050+ koor! Zangervaring is niet vereist, zin om iets nieuws te proberen wel.

 • 18-99jr

Cello ensemble (beginners)

Geniet jij ook zo van het spelen van een mooie melodie, een tussenstem of warme basstem? Speel dan samen met andere cellisten in het ensemble voor beginners!

 • 8-99jr

Houtblazersband Happy Noise

Ben jij net begonnen op een houtblaasinstrument en toe aan een leuke uitdaging? Kom dan meespelen met de houtblazersband Happy Noise!