Muziek Talent kinderen (inclusief band)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
09 sep 2020 16:30 - 17:30 woensdag Sint Jansstraat 7 32 400,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan bieden we voor deze cursus een online of digitaal alternatief. Je kunt geen restitutie aanvragen.

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble.

Je gaat improviseren, op een verrassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten, met een theaterdocent onderzoeken waarom je als muzikant ook acteur bent en je wordt ondergedompeld in verschillende masterclasses. Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie concertzaal van VRIJDAG.

Voorwaarden

Voor het cursusjaar 2020-2021 zijn de voorwaarden voor de route Muziek Talent als volgt:

  • Neem je ook muziekles af binnen VRIJDAG, dan betaal je de helft van het normale tarief voor de route (dus €200 ipv €400 per jaar).
  • Je mag gratis meedoen aan de talentenband. Neem je geen deel aan de talentenband, dan mag je gratis meedoen aan een andere samenspelactiviteit.
 Diverse docenten

Diverse docenten

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk anspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld