43297739681_5c72a4b453_o.jpg

Muziekles: zang-licht

WACHTLIJST

Hoe gebruik je je stem op een gezonde manier, hoe zing je een tweede stem, hoe kun je gemakkelijk hoog zingen? Waarom ben ik snel hees als ik met de band heb gerepeteerd of in het koor heb gezongen? Als dit soort vragen wel eens door je hoofd spoken is zangles misschien iets voor jou. Maar ook als je je stem gewoon wilt verbeteren en meer met je zang wilt doen.

Bij zangles bij VRIJDAG in Groningen leer je alles wat erbij komt kijken om goed te kunnen zingen. Denk hierbij aan ademhaling, houding, zangtechnieken, timing, uitspraak, sound, tekstbeleving, eigenheid en stijlkenmerken.

Lichte muziek is alles wat niet klassiek is, dus van Jacques Brel tot Katy Perry. Soul, Jazz, Musical of pop.

Lestijden en -dagen stem je af met de docent. Wil je eerst eens onderzoeken of het je leuk lijkt? Dat kan via een gratis intake zolang er plek is.

  • Gratis en onbeperkt meedoen met alle bands, ensembles, koren, combo's en orkesten binnen VRIJDAG
  • Neem deel aan de LABweek
  • Onbeperkt gebruik maken van onze oefenruimtes en podia.
Jeroen Kriek

Jeroen Kriek

Anne-Lie Persson

Docent Zang, Pop, Jazz en Musical

"Eruit halen wat erin zit!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukste aan lesgeven hier vind ik dat veel disciplines op een plek samenkomen waardoor er veel mogelijkheden zijn en de locatie. Het plezier hebben in muziek maken en zingen staat bij mij voorop. Daarnaast dat de leerling zich op zijn gemak voelt en ook goed de dingen leert waarvoor hij of zij is gekomen. 

Trots op!

Ik ben onder meer trots op de presentatie die ik samen met pianodocent Joëlle Doll heb georganiseerd met mijn leerlingen in het Prinsentheater.

Favorieten

In willekeurige volgorde een aantal van mijn favorieten: Maria Mena, John Mayer, Chaka Khan, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Queen, Bløf, The Beatles, Jason Mraz, Sara Bareilles, The New York Voices, Take 6, Luther Vandross, Beyoncé, Tamia, Anita Baker, Tower Of Power, The Brand New Heavies, Kurt Elling, Gregory Porter, Silje Neergard, Victoria Tolstoy, Norah Jones, Pink Floyd, Mothers Finest, Bruno Mars, Rhianna, Trijntje Oosterhuis, Do, Lisa Nilsson, Bryan Adams, Frank McComb, Radiohead, Prince en nog veel meer.

Opleiding

Ik ben opgeleid aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting Zang licht. Later onder meer cursussen EVTS (zangtechniek) en Sadolin (Complete Vocal Technique) gevolgd.

Meer

Ik ben songwriter en maak cd’s met mijn eigen band. Onlangs heb ik mijn eigen cd ‘April In June’ uitgebracht. Ik zing ook in twee andere bands: ‘Stockholm Tivoli’ die te boeken is voor bruiloften en andere feesten en ik ben onderdeel van de vocal jazz group ‘Treats’.

http://www.anne-lie.com/

Kies het muziekpakket dat het beste bij jou past

Muziekles zonder muziekpakket

Wil je muziekles op je instrument zonder samenspelmogelijkheden? Dat kan vanaf 21 jaar. Voor een half uur les per week betaal je dan €130 per maand. Neem dan contact met ons op.

 

Kinderen van 7-10 jaar starten met les binnen de Muziek Instap. De beste eerste stap in de muziek die je kunt zetten, voor 40 euro per maand. Check: bijvrijdag.nl/muziekinstap.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld