Naaicursus voor (iets) gevorderden

Naaicursus voor iets gevorderden

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
07 apr 2022 19.45 - 22.15 donderdag Walstraat 34 8 185,00

Heb je al een beetje ervaring met de naaimachine en smaakt dat naar meer? Schrijf je dan in voor deze naaicursus voor (iets) gevorderden! Je weet nu een beetje hoe het moet en we gaan een stapje verder.

Alle basis onderdelen uit de cursus voor beginners komen nog een keer aanbod. Patronen lezen en overnemen, het patroon aanpassen, patronen uit de stof knippen, en je kledingstuk in elkaar zetten. incl. ritssluiting, knoop, knoopsgat, boord en zoom.

Duurzaam

Dit willen we natuurlijk zo duurzaam mogelijk doen, hierin krijg je dus nog meer stof tot nadenken! Denk aan zero-waste patronen (puzzelen met patroondelen), duurzaam naaien en bijvoorbeeld stoffenkeuze.

Heb je de eerste cursus niet gedaan, maar kan je een beetje naaien en lijkt dit je leuk? Ook dan ben je van harte welkom bij deze cursus. Aarzel niet, oefening baart kunst en het is nog gezellig ook!

Amber Witte

Amber Witte is niet zomaar een modedocent; ze is met name gefascineerd door duurzaamheid en een zero-waste-benadering van haar vakgebied. Tijdens haar inspirerende lessen laat ze haar cursisten in aanraking komen met innovatieve technieken op dat vlak.

Meer weten over Amber en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld