Naaicursus: Zero-waste

Naaicursus: zero-waste

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
06 apr 2022 19.30 - 22.00 woensdag Walstraat 34 8 185,00

Vind jij het leuk om met mode aan de slag te gaan, en staat duurzaamheid daarbij voorop? Wil jij op een zo vriendelijk mogelijke manier (kleding)stukken produceren? In deze zero-waste cursus helpt Amber je om te ontdekken hoe je dat kunt aanpakken.

Bij een zero-waste-ontwerp passen de patroondelen op zo’n manier in elkaar, dat er tijdens het knippen van de stof geen restafval ontstaat; goed kijken en puzzelen dus. We gaan kleding en stoffen onderzoeken, mouleren (kleding ontwerpen op een pop, zonder patroon) en duurzaam naaien.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt met zero-waste aan de slag op jouw eigen niveau en er is aandacht en ruimte voor wat jij wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt.

Amber Witte

Amber Witte is niet zomaar een modedocent; ze is met name gefascineerd door duurzaamheid en een zero-waste-benadering van haar vakgebied. Tijdens haar inspirerende lessen laat ze haar cursisten in aanraking komen met innovatieve technieken op dat vlak.

Meer weten over Amber en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld