Orkest bij VRIJDAG

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
19 apr 2022 18.00 - 20.00 dinsdag Sint Jansstraat 7 9 120,00

Inschrijven kan nog steeds! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de groep opgesplitst op basis van leeftijd. Elke les duurt een uur. 

Spelen in een orkest met een bijzondere bezetting! Hoe vet is dat?

Dit is je kans om in het orkest van de toekomst te spelen! VRIJDAG presenteert een nieuw orkest voor kinderen en jongeren die graag samen muziek en plezier maken. We spelen een eigentijds programma afkomstig uit diverse muziekstijlen, windstreken en culturen. Van prachtige klassieke muziek tot elektronische muziek, rap, wereld-, jazz-, film- en musicalmuziek en alles hiertussen. Daarbij is elk instrument welkom om mee te spelen.

Optreden en samenwerken

Het allerleukste van in een orkest spelen in natuurlijk om samen een concert geven. Het orkest presenteert zich met uitdagende concertformules en bijzondere interacties met het publiek. We zoeken verbinding met andere kunstdisciplines voor toffe cross-over projecten. We werken samen met jonge componisten die moderne arrangementen (op maat) maken.

Enthousiast? Kom proberen!

Ben jij 8 jaar of ouder, speel jij minimaal een jaar op jouw instrument en lijkt samenspelen in een orkest jou helemaal te gek? Meld je aan en speel mee. Wil je het eerst een keer proberen? Kom gerust eens kijken bij een repetitie of speel een keer mee. Samen met de dirigent bekijk je of dit orkest bij je past. Meedoen aan dit orkest kan ook als je geen les hebt bij VRIJDAG.

Weet jij een leuke naam voor dit nieuwe orkest? Stuur je idee naar saskia.plaat@bijvrijdag.nl en wie weet ben jij eregast bij het eerste concert!

Annefloor Plantinga

Als viooldocente vindt Annefloor Plantinga het belangrijk om een omgeving te creëren waarin het plezier in muziek maken voorop staat en waarin de leerling wordt uitgedaagd om zijn eigen talenten te ontdekken.

Meer weten over Annefloor en de cursussen die zij geeft?

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at Vrijdag.Extensions.Models.Generated.UpsellWidget.<UpsellItems>b__3_0(Course x) in C:\InControlSwapSpace\Export\927ad174-51d0-4938-bcba-22b7187e51ec\Libraries\Vrijdag.Extensions\Models\Generated\UpsellWidget.cs:line 38
  at System.Linq.Enumerable.<>c__DisplayClass6_0`1.<CombinePredicates>b__0(TSource x)
  at System.Linq.Enumerable.WhereListIterator`1.MoveNext()
  at System.Linq.Enumerable.<TakeIterator>d__25`1.MoveNext()
  at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
  at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
  at Vrijdag.Extensions.Models.Generated.UpsellWidget.UpsellItems() in C:\InControlSwapSpace\Export\927ad174-51d0-4938-bcba-22b7187e51ec\Libraries\Vrijdag.Extensions\Models\Generated\UpsellWidget.cs:line 37
  at ASP._Page_Views_Partials_Grid_Editors_upsellWidget_cshtml.Execute() in C:\SERVICES\WEBSITES\Vrijdag_Website\Website\wwwroot_695\Views\Partials\Grid\Editors\upsellWidget.cshtml:line 3
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, IPublishedContent content, String editorAlias, String viewPath, String previewViewPath)
  at ASP._Page_app_plugins_doctypegrideditor_render_doctypegrideditor_cshtml.Execute() in C:\SERVICES\WEBSITES\Vrijdag_Website\Website\wwwroot_695\app_plugins\doctypegrideditor\render\doctypegrideditor.cshtml:line 28
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in C:\SERVICES\WEBSITES\Vrijdag_Website\Website\wwwroot_695\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
 • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
 • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
 • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld