Piano

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Heb je altijd al piano willen spelen of wil je graag je techniek bijschaven? Alle 88 toetsen van de piano wachten op jou om bespeeld te worden. De pianodocenten bij VRIJDAG nemen je graag mee in de avontuurlijke wereld van de piano. Er is ontzettend veel mooie muziek geschreven voor de piano; van pop tot klassiek en van jazz tot dancemuziek. Jij kiest zelf welke stijlen en liedjes je graag wilt spelen. Of ga jij je eigen nummers maken of wil jij jezelf leren begeleiden?
Bij VRIJDAG zijn er ook verschillende mogelijkheden om samen te spelen in bands en ensembles.

Ben je al enthousiast? Kom dan pianospelen bij VRIJDAG.

De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Greta Gutuleac

piano

Diederik Idema

piano

Pieter Pilon

piano

Remko Wind

Greta Gutuleac begon zelf op haar achtste met pianospelen. Ze is uitvoerend musicus en geeft graag les; om haar enthousiasme voor muziek te delen en iedere leerling te helpen zijn of haar manier te vinden om piano te spelen en ervan te genieten.

Meer weten over Greta en de cursussen die zij geeft?

Diederik Idema houdt van het persoonlijke contact met zijn leerlingen, om hun drive te leren kennen en daarop in te spelen. Hoewel hij als docent niet snel tevreden is, vindt hij het altijd prachtig als een leerling geniet van muziek maken en zijn of haar eigen spel.

Meer weten over Diederik en de cursussen die hij geeft?

Pieter Pilon is naast docent klassiek piano ook repetitor voor concerten bij VRIJDAG. Luisteren naar jezelf en elkaar, samenspel, improviseren en plezier maken staan centraal in zijn muzieklessen.

Meer weten over Pieter en de cursussen die hij geeft?

Pianist en allround muzikant Remko Wind geniet van het moment dat een kwartje valt bij een leerling, als zijn coaching zijn vruchten afwerpt. Soms kan een hele kleine tip een heel groot effect hebben. Hij probeert in zijn lessen altijd een goede balans te vinden tussen discipline en humor.

Meer weten over Remko en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld