Mind Fuji.jpg

Popbands PUSH route 16-21 jaar

INSCHRIJVEN

Popbands PUSH is een route voor Groninger popbands die toe zijn aan de volgende stap: een professionele band worden die klaar is voor de muziekmarkt in Groningen!

Met een ervaren bandcoach werk je een uur per week aan verschillende skills; social media, netwerken, (podium)presentatie, muziekdemo's maken en songwriting. Ook werk je als band toe naar een live radio optreden in Groningen en de deelname (niet gegarandeerd) aan de POPgroningen Talent Award!

Natuurlijk treed je, zoals alle VRIJDAG Popbands, twee keer per jaar op in Simplon en maak je kans om op te treden tijdens Noorderzon en op het maken van een professionele audio-opname van een eigen song.

Startdata*

  • Blok 1: maandag 16 t/m vrijdag 20 september
  • Blok 2: maandag 25 t/m vrijdag 26 november
  • Blok 3: maandag 10 t/m vrijdag 14 februari
  • Blok 4: maandag 4 t/m vrijdag 8 mei

*Afhankelijk van welke band op welke dag wordt gepland

Ruben van Hemmen

zang

Bandcoach VRIJDAG Popbands

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik doe vooral mijn best om mijn passie en enthousiasme voor de popmuziek ook op te wekken in de leerlingen. Ik word erg blij wanneer ik zie dat een band die ik coach muzikaal als eenheid speelt en zichtbaar straalt tijdens het spelen van een nummer, zowel in de oefenruimte als tijdens een optreden!

Trots op!

Ik ben trots op de zichtbare en hoorbare vooruitgang (in iedere mate) die de bands die ik coach boeken bij het project VRIJDAG Popbands.

Favorieten

Ik ben erg fan van de popband 'Keane' uit Engeland. Naast dat ik vind dat de leadzanger van de band (Tom Chaplin) een geweldige stem heeft, vind ik de liedjes over het algemeen erg sterk in elkaar zitten en fantastisch eigen klinken. Om exact dezelfde redenen ben ik o.a. ook fan van de band 'Queen' en Singer/songwriter Paul Simon.

Opleiding

Noorderpoort 'Kunst Multimedia' (Studie Drums en Zang)

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld