45876158301_8cb05569bc_o.jpg

Route Gitaar Start 21+

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
18 sep 2019 20:00 - 21:00 woensdag Sint Jansstraat 7 32 460,00

Ben je gitarist, 21+ en nieuw bij VRIJDAG? Dan start je in onze Gitaar Start route. Wekelijks een uur les voor volwassen gitaristen die starten bij VRIJDAG. Voor alle speelniveaus.

In dit uur worden verschillende stijlen behandeld, verschillende gitaartechnieken, maar ook onderwerpen als ‘begeleiden op gitaar’. En natuurlijk regelmatig even spelen op het podium in het VRIJDAG café. Zo bouw je een relatie op met de docent en collega-cursisten.

Thom Brouwer

akoestische gitaar

Docent Gitaar (klassiek)

"Geluk moet je delen!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukst vind ik om het creatieve in mensen aan te boren, en met name het plezier hebben in gitaar spelen. Mijn belangrijkste doelen zijn enthousiasme voor het instrument kweken en dat leerlingen zelfstandig verder kunnen gaan. En hierbij begeleid ik ze ook graag.

Trots op!

Recent heb ik de Basiscursus Gitaar ontwikkeld en daarmee al veel mensen, jong en oud, enthousiast gemaakt voor het instrument door middel van samenspel. Het is een succes! 

Favorieten

Mijn favoriete componist is toch wel J.S. Bach en mijn favoriete popartiest is Ryan Adams (geweldige Americana artiest!). Specifiek voor gitaar zijn dat F. Sor, Lobos en A. Barrios en uiteraard werken van J.S. Bach bewerkt voor gitaar.

Opleiding

Ik heb Conservatorium gedaan in Groningen, diploma Docerend Musicus Klassiek Gitaar bij Willem van Lier.

Meer

Ik speel veel gitaar (studeren). Daarnaast speel ik samen met Rob Nijboer, een geweldige gitarist. Af en toe treden we op, ook samen met collega-docent bij VRIJDAG Marian van der Heide (zang klassiek). Soms treed ik op met mijn vriendin Anita de Wind (zangeres), waarbij we ook eigen werk laten horen, en speel ik wel samen met George Sopacua, ook een collega-docent bij VRIJDAG.

Volwassenen (prijs per seizoen)

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld