Songwriting 16-50 jaar

Songwriting

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
26 nov 2021 19.00 - 21.00 vrijdag Sint Jansstraat 7 8 125,00 100,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

Durf jij je eigen stem te laten horen en wil je graag je eigen verhaal vertellen? Schrijf je al je eigen liedjes en wil je daarin doorgroeien? Volg dan deze nieuwe cursus bij VRIJDAG!

Docent Ruben neemt je mee in het gehele creatieve proces van songwriting. Waar begin je en wat maakt een liedje een goed liedje? Het komt allemaal aan bod. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van je eigen repertoire en je persoonlijke stijl. Je krijgt de mogelijkheid om een demo op te nemen en je krijgt tips en tools aangereikt hoe je jouw liedje de wereld in kan gooien via verschillende kanalen.

Het spelen van een begeleidingsinstrument is niet noodzakelijk, maar wel leuk! Neem dus vooral je gitaar mee. En als je graag achter de piano werkt, laat het ons weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Lesdata

De cursus bestaat uit 7 interactieve lessen en een online persoonlijk feedbackmoment op 26 november, 10 december, 28 januari, 11 februari, 4 maart, 18 maart en 25 maart. Op 1 april (geen grap!) sluiten we -voor wie dat wil- af met een performance in de concertzaal van VRIJDAG, voor vrienden en familie.

Ruben van Hemmen

zang

Drummer en bandcoach Ruben van Hemmen probeert het enthousiasme dat hij zelf heeft voor popmuziek ook op te wekken bij zijn leerlingen – en dat gaat hem bijzonder goed af.

Meer weten over Ruben en de cursussen die hij geeft?

Volwassenen (prijs per seizoen)

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld