Songwriting 16-50 jaar

Songwriting 16-50 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
17 sep 2021 19:00 - 21:00 vrijdag Sint Jansstraat 7 8 125,00 100,00

Durf jij je eigen stem te laten horen en wil je graag je eigen verhaal vertellen? Schrijf je al je eigen liedjes en wil je daarin doorgroeien? Volg dan deze nieuwe cursus bij VRIJDAG!

Docent Ruben neemt je mee in het gehele creatieve proces van songwriting. Waar begin je en wat maakt een liedje een goed liedje? Het komt allemaal aan bod. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van je eigen repertoire en je persoonlijke stijl. Je krijgt de mogelijkheid om een demo op te nemen en je krijgt tips en tools aangereikt hoe je jouw liedje de wereld in kan gooien via verschillende kanalen.

De cursus bestaat uit 7 interactieve lessen plus een online persoonlijk feedbackmoment en wordt afgesloten met een performance in de concertzaal van VRIJDAG, voor vrienden en familie. 

Het spelen van een begeleidingsinstrument is niet noodzakelijk, maar wel leuk! Neem dus vooral je gitaar mee. En als je graag achter de piano werkt, laat het ons weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ruben van Hemmen

zang

Bandcoach VRIJDAG Popbands

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik doe vooral mijn best om mijn passie en enthousiasme voor de popmuziek ook op te wekken in de leerlingen. Ik word erg blij wanneer ik zie dat een band die ik coach muzikaal als eenheid speelt en zichtbaar straalt tijdens het spelen van een nummer, zowel in de oefenruimte als tijdens een optreden!

Trots op!

Ik ben trots op de zichtbare en hoorbare vooruitgang (in iedere mate) die de bands die ik coach boeken bij het project VRIJDAG Popbands.

Favorieten

Ik ben erg fan van de popband 'Keane' uit Engeland. Naast dat ik vind dat de leadzanger van de band (Tom Chaplin) een geweldige stem heeft, vind ik de liedjes over het algemeen erg sterk in elkaar zitten en fantastisch eigen klinken. Om exact dezelfde redenen ben ik o.a. ook fan van de band 'Queen' en Singer/songwriter Paul Simon.

Opleiding

Noorderpoort 'Kunst Multimedia' (Studie Drums en Zang)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld