Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Je kunt je alvast inschrijven voor de nieuwe cursussen. Kies je cursus
Kies je cursus

Songwriting gevorderden

Heb je ervaring met songwriting maar last van een writersblock? Een stapel ideeën maar maak je nooit wat af? Toe aan meer input, feedback en nieuwe inspiratie? Schrijf je dan in voor de cursus Songwriting voor gevorderden.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
22 nov. 2022 17:00 - 19:00 Dinsdag Sint Jansstraat 7 8 100,- / 125,- Inschrijven

In deze cursus maak je een verdiepingsslag om jouw songwriting-skills verder te ontwikkelen. Deze cursus is dan ook zeer geschikt als vervolg op onze cursus Songwriting basis.

Tijdens de sessies werk je onder leiding van een echte songwriter aan meerdere songs/ideeën en besteed je veel aandacht aan het ontwikkelen van je eigen repertoire en je persoonlijke stijl. Ook doe je studio-ervaring op door aan het eind van de cursus een demo op te nemen in STUDIO10. De cursus wordt afgesloten met een performance in de concertzaal van VRIJDAG.

Het spelen van een begeleidingsinstrument is handig maar niet noodzakelijk. Neem gerust je eigen gitaar mee. Werk je tijdens de sessies graag achter de piano? Laat en het ons weten zodat we de juiste ruimte voor jou kunnen reserveren.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

STUDIO 10: introductiecursus productie/mixen/studiotechniek

Hey, jij daar beatbouwer! Wil je leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? In deze introductiecursus leer je de basisprincipes van het produceren en mixen van muziek. Plug in bij STUDIO 10!

Introductiecursus gitaar 7-9 jr

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

Introductiecursus viool 7-9 jr

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-9 jaar.

Introductiecursus piano 7-9 jr

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus voor kinderen van 7-9 jaar.

Cello ensemble 18-99 jr

Iedere cellist zal kunnen genieten van het spelen van een mooie melodie, de tussenstem of een warme basstem. De cello heeft een groot bereik en is daarom zeer geschikt voor samenspel met andere cello’s. Prachtige melodieën op een warm, vol fundament.

Stemvorming

De cursus Stemvorming is bedoeld voor mensen die eens willen snuffelen aan het klassiek zingen. Tijdens deze cursus ontdek je de mogelijkheden van je stem en kun je je oriënteren op wat je verder zou willen. Zangles? In een koor zingen?

Repertoireklas zang

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meezingen in één van onze koren.

Babymuziek

Deze muzikale cursus is gericht op allerkleinsten. Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. Er wordt gezongen, gedanst en muziek gemaakt op instrumenten.

Peuterswing 1.5 - 4 jaar

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

Muziekshow 4-7 jaar

Samen speel je toneel, dans je op muziek en maak je liedjes over alle dingen die zomaar gebeuren! We gaan dus niet uit van een bestaande tekst of een toneelstuk, maar we gaan zelf een voorstelling maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten om er een muzikale show van te maken!

Ontdek je Instrument 7-10 jaar

Wil je graag muziek maken? En ben je reuze nieuwsgierig naar al die verschillende muziekinstrumenten? Ga dan mee op ontdekkingsreis met Ontdek je Instrument!

Introductiecursus harp 7-9 jr

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus voor kinderen van 7-9 jaar.