Stemvorming nieuw.jpg
Stemvorming (start november)

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen snuffelen aan het klassiek zingen, om te kijken of het iets voor jou is. In een kleine groep doe je gezamenlijk inzingoefeningen.

Je leert wat over ademhaling en klankvorming. We zingen eenvoudige (meerstemmige) liedjes en canons. In de loop van de cursus ontdek je wat je stemsoort is (sopraan, alt, tenor, bas) en ervaar je hoe het is om te (durven) zingen samen met anderen of misschien wel alleen.

Je kunt je vragen kwijt over je eigen stemmogelijkheden en je kunt je oriënteren of je verder zou willen gaan met zangles of misschien in een koor wilt gaan zingen.

Startdata

De cursus bestaat uit vier losse blokken die op verschillende momenten starten. Je kunt aan alle blokken mee doen door je per blok apart in te schrijven.

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld