Stop-motion en bewegend beeld 7-12 jaar

Stop-motion en bewegend beeld 7-12 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
04 apr 2022 16.00 - 17.30 maandag Walstraat 34 8 72,00

In animaties is alles mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken! De basis van animatie is stop-motion, waarmee je alles wat je maar wil tot leven kan wekken.

In deze cursus leer je van alles over bewegend beeld en ga je aan de slag met verschillende materialen en technieken. Snelle, korte filmpjes maken, of een doorlopend verhaal met aftiteling? Werken met potloden, snippers, klei of een iPad? Je gaat het allemaal uitproberen.

Experimenteren, samenwerken en plezier staan voorop. Wist je bijvoorbeeld al dat er, naast film, ook andere manieren zijn om beeld te laten bewegen? Door een flipbook te maken of een tol te gebruiken?

Renske Zijlstra

Renske Zijlstra geeft cursussen stop-motion. Door een object beeld voor beeld te fotograferen en die beelden vervolgens achter elkaar te zetten ontstaat er een filmpje dat beweging suggereert. Renske leert je verschillende technieken en brengt je op ideeën, maar het begint allemaal met kijken.

Meer weten over Renske en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld