Stop-motion en bewegend beeld 7-9 jaar
Stop-motion en bewegend beeld 7-9 jaar

Stop-motion en bewegend beeld 7-9 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
01 mrt 2021 16:00 - 17:30 maandag Walstraat 34 8 72,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Stop-motion is de basis van een animatiefilm en stelt je in staat alles, maar dan ook echt álles, tot leven te wekken….

De magie van animeren is dat alles kan. Een tijdmachine die ontploft, bibberende letters of een hoofd dat 360 graden draait? Geen probleem! Stop-motion is de een van de vele technieken waarmee je een animatie kan maken. Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze cursus. 

In ons atelier ga je werken met verschillende materialen en technieken, en leer je de ins en outs van bewegend beeld kennen. Snelle, korte filmpjes of een doorlopend verhaal met aftiteling? Werken met potloden, snippers, klei en i-pad? Je gaat het allemaal uitproberen! Experiment, samenwerking en plezier staan daarbij voorop!

En wist je al dat er, naast film, ook andere manieren zijn om beeld te laten bewegen? Door het maken van bijvoorbeeld een flipbook of tol?

Eva Lenis

Docent Vrije Inloop

"Moed helpt je weer overeind."

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukste aan lesgeven bij VRIJDAG vind ik dat de cursisten net zoveel of liever nog veel meer genieten van het maken zoals ik.

Trots op!

Op bijna alle projecten die ik samen doe met professionals en met amateurs. Omdat we er altijd zoveel van genieten en behoorlijk wat van leren! En ik ben trots op mijn zoon Otto natuurlijk!

Favorieten

Fiep Westendorp, van de gezellige wipneusjes tekeningen. De kolderliedjes van Toon Hermans. Pettson en Findus omdat ze zo vindingrijk, zorgeloos en gezellig zijn. Studio Aardman en dan vooral hun animatie de Piraten.

Opleiding

Minerva beeldende kunst en vormgeving.

Meer

Ik ben illustrator en animator.

https://evalenis.nl/

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld