Strijkersensemble Camerata Nordica 18+

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Het strijkersensemble bij VRIJDAG in Groningen is voor gevorderde en vergevorderde strijkers van jong en oud. Wil jij samenspelen met violisten en cellisten en leren hoe je goed op de dirigent moet letten? Meld je dan aan voor het strijkersensemble!

Docent Rachel Yates leert je hoe jij onderdeel kan zijn van een ensemble. Je kunt meedoen als je een viool, altviool, cello of contrabas hebt. Een proefles is mogelijk op afspraak.

Strijkersensemble in Groningen

Het strijkersensemble voor (ver)gevorderden wordt op dinsdagavond gegeven aan de Sint Jansstraat 7 in Groningen. Wil je de cursus volgen voor beginners? Of volg je liever losse lessen voor de individuele strijkinstrumenten? Kijk voor de relevante lessen dan onderaan deze pagina.

Is het strijkersensemble al gestart? Soms kun je toch nog meedoen. Mail of bel ons gerust! doen@bijvrijdag.nl, 050 3051400.

Leeftijd: 18 - 99 jaar.

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld