Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

STUDIO 10: introductiecursus productie/mixen/studiotechniek

15-99 jaar Uitverkocht

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
15 nov. 2022 19:00 - 20:00 Dinsdag Sint Jansstraat 7 8 v.a. 100,- Uitverkocht

Hey, jij daar beatbouwer! Wil je leren hoe je beats maakt en een eigen track produceert? In deze introductiecursus leer je de basisprincipes van het produceren en mixen van muziek. Plug in bij STUDIO 10!

Je leert te werken in een DAW en maak kennis met de aspecten en technieken die komen kijken bij het produceren van een track. Zijn termen als EQ, compressie, reverb, delay en sampling voor jou nu nog onbekend? Na het volgen van deze cursus niet meer!

Voor deze cursus is het handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten. Het maakt niet uit in welk muzieksoftware je werkt.

Docenten

Troy Ionescu

Troy is docent Studiotechniek & Productie bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Troy? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Introduction to theatre

Our introduction course to theatre is the perfect way to figure out if acting interests you.

  • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Wereldmuziek

Maak kennis met muziek uit alle hoeken van de wereld en zing en musiceer gezellig mee!

  • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Orkest beleving

Voor iedereen die het leuk lijkt klassieke muziek te leren spelen is er nu de kans!

  • 12-21jr

Route Uitdaging en experiment

In deze route vormen spelplezier en samenspel de basis. Ga samen de vloer op en stort je in de wereld van theater!

  • 21-99jr

Ensemble Diverzz

Samenspelen zonder vaste stijl of dogma's? Speel mee met Ensemble Diverzz! Alle instrumentalisten en zangers vanaf 21 jaar zijn welkom.

  • 5-7jr

Route Fantaseren

De wereld is magisch. Zeker voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Zij leven in een wereld waarin alles mogelijk is. Aansluitend op hun belevingswereld gaan we samen de vloer op en ervaren we hoe ver onze fantasie ons brengt.

  • 10-12jr

Route Beleven

Leer verhalen vertellen, acteren en krijg inzicht wat er allemaal komt kijken bij het maken van een echte theaterproductie.

  • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

  • 7-12jr

Introductiecursus componeren en produceren

Hoe is het om zelf beats te maken, te componeren en (elektronische) muziek te produceren? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus.

  • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

  • Wachtlijst

Voorstelling maken

In deze cursus maak je in 8 lessen een voorstelling onder leiding van een theaterdocent en een scenograaf (theatervormgever).