Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Theater Coachingstraject

21-99 jaar

Dit traject is opgezet voor collectieven die zelfstandig willen werken, maar af en toe coaching van de theaterprofessionals van VRIJDAG willen inzetten.

Dit traject is voor groepen vanaf 4 personen. Je schrijft je individueel in.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
15 sep. 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 150,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
15 sep. 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 150,- Inschrijven
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 200,- Inschrijven

Wil je samen met jouw theatercollectief of -gezelschap zelfstandig aan de slag? Bij het Theater Coachingstraject kun je met een groep van minimaal 4 personen voor een half jaar een repetitieruimte huren op de vrijdagavond. Daarbij kun je 4 keer een docent van VRIJDAG inschakelen voor een les van 2 uur die jullie zal coachen.

Coaching

Je overlegt met de Programmeur Theater wat voor coaching je zoekt, bijvoorbeeld gericht op improvisatie, teksttoneel, muziektheater, of wat je wensen maar zijn. Vervolgens wordt er gekeken welke docent jullie een keer kan coachen om verder te komen in het repetitieproces.

Er is ruimte voor 2 groepen op de vrijdagavond. Je kunt kiezen voor repetitielokaal 3 (€150) of maaklokaal 1 (€200), waar een schimmendoek en theaterlicht beschikbaar is.

Iedere deelnemer aan het traject schrijft zich individueel in. Geef bij de opmerkingen tijdens je inschrijving aan bij welke groep je hoort.

Docenten

Docenten: Diverse docenten

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 21-99jr
 • Tip!

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

 • 7-10jr

Ontdek je Instrument

Wil je graag muziek maken en ontdekken welk instrument bij je past? Doe mee met Ontdek je Instrument!

 • 1,5-3jr

Dreumesmuziek

Onder begeleiding van de docent Rie-Jetske maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

 • 4-7jr

Muziekshow

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

 • 13-18jr

Route Theater

Ga samen de vloer op en stort je in de wereld van theater. Ga jij het experiment aan?

 • 1,5-4jr

Peuterswing

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

 • 13-18jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan een theaterweekend!

 • 0,5-1,5jr

Babymuziek

Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

 • 16-23jr

Route Oog voor detail

Oog voor detail is gericht op jongeren en jongvolwassenen met autisme. In deze cursus besteden we net iets meer aandacht aan voorbereiding en de lesopbouw.

 • 21-99jr

Repertoireklas zang

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten.

 • 8-12jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

 • 21-99jr

Stemvorming

In de cursus stemvorming maak je in een kleine groep, op een speelse manier kennis met zingen. Ontdek hoe je makkelijker en dus met meer plezier kunt zingen!