Theater: Kleinkunst en cabaret

Theater: Kleinkunst en cabaret

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 19:30 - 21:30 woensdag Noorderbuitensingel 11 12 255,00

Wie ben jij op een podium? Hoe kijk jij naar de wereld? Hoe maak je het alledaagse bijzonder? Waar heb jij een duidelijke mening over? Waar moet je om lachen? Deze cursus daagt je uit om je eigen materiaal te maken en daarmee op het podium te gaan staan. We gaan op zoek naar jouw unieke theaterpersoonlijkheid. Wees niet bang om kwetsbaar te zijn en het experiment aan te gaan.

Hoe zorg je ervoor dat je publiek voelt wat jij wil dat ze voelen? Hoe zorg je ervoor dat ze lachen wanneer jij wil dat ze lachen? We schrijven, componeren en werken aan presentatietechnieken, conferences, liedjes, sketches, gedichten en monologen. Als je een muziekinstrument bespeelt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Gabriëlle Glasbeek

Gabrielle Glasbeek probeert altijd precies de juiste snaar te raken. In haar lessen draait het vooral om samenwerken, lol maken en verbinden; want dan is een performance, een dialoog, een dans of een lied binnen handbereik!

Meer weten over Gabriëlle en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld