Theater Plusroute voor kinderen

Theater Plusroute voor kinderen

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
16 sep 2021 16:15 - 17:45 donderdag Noorderbuitensingel 11 33 250,00 150,00

Heb je al theaterles bij VRIJDAG? Dan krijg je 100,00 korting op deze route!

Heb je een ontembare passie voor theater en wil je meer, meer, meer? De Plusroute is speciaal voor kinderen tot 12 jaar die naast hun theaterroute nóg een programma willen volgen. De lessen bieden je de ruimte om je naar een hoger niveau te ontwikkelen en door te groeien als speler en theatermaker.

Of je nu kunt acteren, zingen, schrijven, rappen of improviseren, binnen de Plusroute krijg je de mogelijkheid om je eigenheid te ontwikkelen, samen met theaterdocenten en regisseurs uit het veld. Aan bod komen onder andere: improvisatie, analyse van spel en tekst, film en een voorstelling maken.

De Plusroute duurt een heel seizoen; een traject van 33 weken. Een les duurt 1,5 uur. Naast de reguliere lessen zijn er extra weekendrepetities en presentatiedagen.

Voorwaarden voor deelname
  • Je volgt een theaterroute bij VRIJDAG (bijvoorbeeld VERBEELDEN of BELEVEN) óf je hebt minimaal al drie jaar theaterlessen bij VRIJDAG gevolgd.
  • Op de Selectie-maakdag (zaterdag 4 september) is gebleken dat de Plusroute bij je past. Wanneer je je hebt aangemeld voor de Plusroute, ontvang je automatisch een uitnodiging voor de Selectie-maakdag.

Bosse Beckers

Yvonne van Ginneken

Loes Nuijten

Bosse Beckers houdt van verhalen vertellen. Tijdens zijn lessen geeft hij zijn leerlingen veel vertrouwen, zodat ze zich vrij voelen en durven te experimenteren, fysiek en met tekst.

Meer weten over Bosse en de cursussen die hij geeft?

Yvonne van Ginneken is al vanaf dat ze vier was gek op theater; het publiek, de medespelers, de lampen, de kostuums, de geur van haarlak in de kleedkamer, de rookmachine in de coulissen, alles! Ze werkt graag met kinderen en houdt ervan om samen met hen grote verhalen te vertellen.

Meer weten over Yvonne en de cursussen die zij geeft?

Loes Nuijten houdt van de verschillende disciplines die bij elkaar kunnen komen in theater: zang, spel, tekst, beeld, dans... een bodemloze snoeppot! In haar lessen laat ze haar cursisten kennismaken met talenten waar ze zichzelf nog niet bewust van waren en ze is trots als ze uiteindelijk met lef op het toneel staan.

Meer weten over Loes en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld