zing-en-swing-kinderkoor-koor-nanda.jpg

VRIJDAGkoor 5-7 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
07 sep 2020 16:30 - 17:00 maandag Sint Jansstraat 7 36 60,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het
coronavirus covid-19, dan bieden we voor deze cursus een online of digitaal alternatief. Je kunt geen restitutie aanvragen.

Houd je van zingen? Kom bij het VRIJDAGkoor voor jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar! Onder leiding van Anne-Lie Persson zing je mooie kinderliedjes van door de jaren heen. Denk aan liedjes zoals Ooit Zal Ik Gaan van Vaiana, Als Je Van Beren Leren Kan, Elsje Fiederelsje en Fruitsalade. Een kanon of een oefening met beweging zit er soms ook tussen. En kinderen denken ook mee voor eventuele bewegingen bij de nummers. Je treedt op zowel in ons gebouw aan de Sint Jansstraat als daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan Simplon, Noorderzon, het Grand Theater en het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel. Mits er plaats is kun je het hele jaar instromen.

Anne-Lie Persson

Docent Zang, Pop, Jazz en Musical

"Eruit halen wat erin zit!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukste aan lesgeven hier vind ik dat veel disciplines op een plek samenkomen waardoor er veel mogelijkheden zijn en de locatie. Het plezier hebben in muziek maken en zingen staat bij mij voorop. Daarnaast dat de leerling zich op zijn gemak voelt en ook goed de dingen leert waarvoor hij of zij is gekomen. 

Trots op!

Ik ben onder meer trots op de presentatie die ik samen met pianodocent Joëlle Doll heb georganiseerd met mijn leerlingen in het Prinsentheater.

Favorieten

In willekeurige volgorde een aantal van mijn favorieten: Maria Mena, John Mayer, Chaka Khan, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Queen, Bløf, The Beatles, Jason Mraz, Sara Bareilles, The New York Voices, Take 6, Luther Vandross, Beyoncé, Tamia, Anita Baker, Tower Of Power, The Brand New Heavies, Kurt Elling, Gregory Porter, Silje Neergard, Victoria Tolstoy, Norah Jones, Pink Floyd, Mothers Finest, Bruno Mars, Rhianna, Trijntje Oosterhuis, Do, Lisa Nilsson, Bryan Adams, Frank McComb, Radiohead, Prince en nog veel meer.

Opleiding

Ik ben opgeleid aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting Zang licht. Later onder meer cursussen EVTS (zangtechniek) en Sadolin (Complete Vocal Technique) gevolgd.

Meer

Ik ben songwriter en maak cd’s met mijn eigen band. Onlangs heb ik mijn eigen cd ‘April In June’ uitgebracht. Ik zing ook in twee andere bands: ‘Stockholm Tivoli’ die te boeken is voor bruiloften en andere feesten en ik ben onderdeel van de vocal jazz group ‘Treats’.

http://www.anne-lie.com/

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld