VRIJDAGkoor POP 13-25 jaar

VRIJDAGkoor POP 13-25 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 18.20 - 19.35 maandag Sint Jansstraat 7 36 150,00 185,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

Houd je van zingen? Kom bij het VRIJDAGkoor voor 13-25 jarigen! Onder leiding van Anne-Lie Persson zing je je favoriete nummers uit de hitparade van nu en door de jaren heen. Dat doen we met een tweede, derde of zelfs vierde stem erbij! Een musicalsong of medley zit er soms ook tussen. Bij het inzingen staan we stil bij zangtechniek en intonatie. En tijdens de repetitie is er natuurlijk ook aandacht voor samen zingen en kleuren.

Je treedt op zowel in ons gebouw aan de Sint Jansstraat als daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan Simplon, Noorderzon, Grand Theater en natuurlijk in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel. Mits er plaats is kun je het hele jaar instromen.

Anne-Lie Persson

Anne-Lie Persson is zangeres en songwriter en zingt in diverse bands en vocal groups. Tijdens haar lessen staat plezier in zingen voorop en ze voelt goed aan wat haar leerlingen kunnen en willen leren. Ze maakt graag gebruik van alle muzikale mogelijkheden die VRIJDAG biedt doordat er zoveel disciplines bij elkaar komen.

Meer weten over Anne-Lie en de cursussen die zij geeft?

Volwassenen (prijs per seizoen)

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld