Workshop Borduren; let's go Nuts

UITVERKOCHT
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
29 nov 2020 10:00 - 15:30 Walstraat 34 1 62,00

Houd jij van details, kleur en grafische prints? En heel toevallig ook nog van het werken op een vierkante cm? Kom dan borduren in deze workshop!

Aan de hand van kleine objectjes, (snoep)wikkels, theezakjes e.d. ga je aan de slag met naald en draad. Je zoekt kleuren uit de prints bij elkaar, zet een schets in grote lijnen op de stof en gaat aan de slag. En dat kan echt iedereen! Uiteindelijk zet je de losse stukken in elkaar zodat er een ruimtelijk werk ontstaat.

Dagmar geeft je al doende tips, trucs en voorbeelden. En kan je alles vertellen over het succes van gewoon beginnen, van ontdekken en van experimenteren.

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Dagmar Stap

Docent Borduren

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik vind het leuk om mensen in contact te brengen met deze 'ouderwetse' techniek en te kunnen laten zien dat je er een heleboel mee kan.

Trots op!

Ik ben trots op mijn allereerste geborduurde 3D-verpakking, want ik ben daarna nooit meer opgehouden. ;)

Favorieten

Niet persé grote voorbeelden, maar veel Pop Art-kunstenaars, zoals Andy Warhol en impressionisten als Vincent van Gogh, inspireren mij enorm!

Opleiding

Academie Minerva

Meer

Ik werk als borduur- en textielkunstenaar en daarnaast heb ik nog een bijbaan als creatief assistent bij Teddy & Wool.

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld