In deze korte workshop geeft illustrator Eva Lenis je een kijkje in de wereld van de illustratie. Illustreren is het maken van een plaatje bij een praatje. En dat praatje kan van alles zijn: een verhaal, een zin, gedicht of gedachte.

Illustreren kan op heel veel manieren, snel en langzaam, gedetailleerd of juist heel schematisch. Op een eenvoudige manier ga je vandaag direct aan de slag met het maken van je eigen illustraties. Kleur, vorm en spontaniteit staan daarbij centraal.

Al doende vertelt Eva je meer over techniek, stijl en toepassing. En als je een tof plaatje hebt, hoe ga je dan verder te werk?

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld