Peuter en kleuter atelier.jpg

Workshop: Peuter- en kleuteratelier 3-4 jr

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
02 mrt 2019 10:00 - 11:30 zaterdag Walstraat 34 1 10,00

Kom in het peuter- & kleuteratelier krassen, vegen, voelen, verven, strooien, plakken, scheuren en kliederen. Je maakt je eigen sporen met verschillende materialen. Je werkt groot, klein, ondersteboven of rechtop, met een kwast of met je hele lijf...

Samen op ontdekkingstocht! Doe je mee?

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar.

Akke de Groot

Docent Beeldend bij Kinderwerkplaats en Vrije Inloop

 

'IEDER KIND EEN KUNSTENAAR'

 

Opleiding
Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving aan Academie Minerva

Lesgeven bij VRIJDAG
Ik vind het heel inspirerend om met kinderen te werken. Ze zijn leergierig, nieuwsgierig en enthousiast en dat ben ik ook! Samen met hen op onderzoek uitgaan vind ik het leukste dat er is. De vragen die opborrelen, de verwondering om de dingen die we ontdekken, het maken van eigen creaties. Iedere keer gebeuren er weer nieuwe en onverwachte dingen.

Trots op!
Veel kinderen weten de Vrije Inloop te vinden, ze komen bij ons ontdekken wat er mogelijk is op beeldend, muzikaal en theatraal vlak. Kijken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.  Ik kan de kinderen zien groeien, daar ben ik trots op!

Favorieten
Op educatief gebied laat ik mij onder andere inspireren door instellingen en projecten als Villa Zebra, Art Basics for Children, Reggio Emilia en Stichting Toeval Gezocht.Daarnaast put ik inspiratie uit het werk van verschillende kunstenaars; van filmmakers tot schilders en van muzikanten tot dichters. Ik houd van interdisciplinair werken.  

 

Meer beeldende kunst
Ik werk in het Groninger Museum als museumdocent en ontwikkel als zelfstandig kunsteducator en beeldend kunstenaar verschillende projecten voor het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik erfgoedjuf waarbij ik projecten ontwikkel en uitvoer voor diverse erfgoedinstellingen.Naast alle educatieve werkzaamheden maak ik zelf ook eigen werk in mijn atelier.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus te duur?

Subsidie voor kinderen

Bekijk details

Subsidie voor jongeren

Bekijk details

Subsidie voor volwassenen

Bekijk details

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld