Workshop: Stop-motion voor kinderen 7+

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
07 nov 2021 13:00 - 16:00 zondag Walstraat 34 1 21,00

Stop-motion is de basis van een animatiefilm en stelt je in staat alles, maar dan ook echt álles, tot leven te wekken... Nieuwsgierig? Kom dan je eigen stop-motion filmpje maken!

Beeldje voor beeldje ga je met behulp van een iPad aan de slag. Je leert simpele basistechnieken en trucjes en zet deze gelijk in voor een fantastisch magisch avontuur waarin we alles laten bewegen!

iPads zijn aanwezig

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Renske Zijlstra

Renske Zijlstra geeft cursussen stop-motion. Door een object beeld voor beeld te fotograferen en die beelden vervolgens achter elkaar te zetten ontstaat er een filmpje dat beweging suggereert. Renske leert je verschillende technieken en brengt je op ideeën, maar het begint allemaal met kijken.

Meer weten over Renske en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld