Workshop: Tekenen en druktechniek samen = Monotype! 8+

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
17 okt 2021 13:00 - 16:00 zondag Walstraat 34 1 21,00

Durf jij een tekening te maken waarvan je nog niet helemaal weet hoe het eruit gaat zien? Vind je verrassingen leuk? Dan ben je op het goede adres!

We gaan tekenen en drukken in één, oftewel een monotype maken! Een hele middag experimenteren, combineren, tekenen, overtrekken en lekker aan de slag.

Je gaat naar huis met een schetsboekje vol ideeën en werkstukken waarmee je thuis nog verder kunt. En met vrolijke vieze vingers natuurlijk!

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek? Dan zijn onze ééndaagse workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Sandra Vermanen

Sandra Vermanen maakt beelden in het twee- en driedimensionale vlak, van allerlei materialen. Lesgeven is voor haar een eindeloos inspirerend proces van ontdekken, kijken, maken en leren van elkaar. Of haar cursisten nou piep zijn of al bijna met pensioen.

Meer weten over Sandra en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld