Workshop: Zeefdrukken op stof

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
28 nov 2021 10:00 - 15:30 zondag Walstraat 34 1 70,00

In deze ééndagsworkshop ga je zeefdrukken op stof. Denk hierbij aan een tasje, T-shirt, linnengoed of andere (katoenen) kleding. Van alles is mogelijk!

Je maakt een eigen ontwerp, ontdekt wat er mogelijk is met zeefdruk en waar je op moet letten? Je maakt kennis met het belichtingsproces en er is ruimte om te experimenteren met kleuren, technieken en stoffen. Proeflappen zijn aanwezig maar het is natuurlijk leuk als je zelf iets meeneemt om te bedrukken.

Korte workshops

Heb je geen tijd voor een cursus? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze workshops ideaal voor jou. VRIJDAG Kort is er voor iedereen: voor beginner en gevorderde. Doe je mee?

Willemijn Overmars

Willemijn Overmars begon aan een cursus zeefdrukken en is er vervolgens nooit meer mee opgehouden. Met veel enthousiasme deelt ze haar ervaring, kennis en liefde voor de techniek met haar cursisten.

Meer weten over Willemijn en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld