Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Arjan Verschoor

Arjan Verschoor is fotografiedocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Arjan? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Arjan Verschoor

Over Arjan

Toen hij voor het eerst een foto ontwikkelde en het beeld zag opdoemen in de ontwikkelaar, dacht hij: ‘Dit is magie! Dit wil ik mijn hele leven doen!’ Inmiddels is Arjan Verschoor al geruime tijd actief als fotograaf en deelt hij zijn passie als fotografiedocent bij VRIJDAG en als gastdocent op diverse scholen. Met veel enthousiasme haalt Arjan tijdens zijn lessen het beste in cursisten naar boven om gezamenlijk iets moois te maken.

Opleiding en meer

Arjan studeerde fotografische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en rondde zijn opleiding in 1995 af. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld als portretfotograaf en deelt hij samen met vrienden een fotostudio in Haren. Arjan geeft regelmatig workshops en is vaak op festivals te vinden waar hij bezoekers fotografeert in zijn pop-up fotostudio in Victoriaanse stijl met een levensgrote houten camera van 100 jaar oud.

Favorieten/inspiratie

Irvin Penn, Richard Avedon, Robert Doisneau en Andre Kertesz

Ik houd van de interactie die je met mensen hebt en vind het gaaf om gezamenlijk iets moois te maken.

Arjan Verschoor

Workshops en cursussen

Er zijn momenteel geen workshops of cursussen.