Cursussen en workshops door Floortje Schoevaart

Floortje Schoevaart is (liedjes)schrijver, sneldichter en columnist. Ze houdt ervan om kinderen en andere mensen te enthousiasmeren voor het 'maken' (of dat nou tekst is of theater is) en te laten ervaren dat iedereen het kan, als je maar durft te experimenteren.

Opleiding en meer

Floortje studeerde eerst diergeneeskunde in Gent en kwam daarna via de PABO Montessori terecht bij de studie Nederlands op de UVA. Sindsdien doet ze van alles, maar meestal zijn er wel mensen en taal bij betrokken. Ze schreef 15 jaar liedjes voor Sesamstraat, schrijft en 'hertaalt' teksten voor (muziek)theater, maakt voorstellingen en bedenkt en geeft lessen/workshops op scholen en voor Jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis.

Favorieten/inspiratie

Floortje bewondert schrijver/tekenaar/performer Joke van Leeuwen om haar veelzijdigheid en de manier waarop ze in haar semi-nonchalante stijl en op nuchtere toon kan verbazen, ontroeren en laten nadenken... dat is namelijk alles wat je wilt dat kunst doet!

In mijn lessen wil ik cursisten laten ervaren dat spelen en experimenteren mag (en nodig is!). En dat iedereen mooie, grappige dingen kan maken, als je maar durft.

Floortje Schoevaart

Workshops en cursussen

Nog even geduld! Binnenkort verschijnen hier de nieuwe cursussen. Kijk ondertussen eens bij ons andere cursusaanbod.
Heb je een vraag?

Verplicht veld