Greta Gutuleac

Cursussen en workshops door Greta Gutuleac

Op achtjarige leeftijd begon Greta Gutuleac haar eerste muzieklessen in Ialoveni, Moldavië. In 2014 begon ze met haar Bacheloropleiding Klassieke piano aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Inmiddels is ze afgestudeerd en wisselt ze haar werk als uitvoerend musicus af met lesgeven. Ze deelt haar enthousiasme voor muziek graag met haar leerlingen en ziet het als haar taak om elke leerling, ongeacht niveau of achtergrond, te helpen zijn of haar manier te vinden om piano te spelen en ervan te genieten.

Opleiding en Meer

Prins Claus Conservatorium, hoofdvak Klassieke Piano. Naast haar werk bij VRIJDAG is Greta pianiste in HofDuo naast fluittiste Taraneh Pouryousef en organiseert ze pianoconcerten.

Favorieten/inspiratie

Greta laat zich inspireren door veel musici zoals Martha Argerich, Vladimir Ashkenazy, Vladimir Horowitz, Krystian Zimerman, vanwege hun muzikaliteit en techniek.

Ik deel mijn enthousiasme voor muziek graag met mijn leerlingen. Mijn rol als docent is om elke leerling te helpen zijn manier te ontdekken om piano te spelen en ervan te genieten.

Greta Gutuleac

Workshops en cursussen

Heb je een vraag?

Verplicht veld