Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Jorien Elout

Over Jorien

Jorien Elout speelt onder andere gitaar en ukelele. Ze wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat samen muziek maken relevant, betekenisvol en vooral magisch is. Met veel enthousiasme en energie staat ze vaak te dansen en springen tussen haar leerlingen. Door middel van improvisatie probeert ze iedereen in z’n kracht te zetten en een groep te verbinden. Wat ze het leukst vindt aan lesgeven, is dat het door de wisselwerking met haar leerlingen altijd anders loopt dan ze bedacht had!

Opleiding en meer

Jorien studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, richting Docent Muziek. Acht jaar lang heeft ze daarna op het Praedinius Gymnasium gewerkt, waar ze o.a. het schoolorkest Aulos dirigeerde. In 2019 volgde ze de opleiding Kobranie; een improvisatiemethode die ze tegenwoordig toepast in haar lessen.

Favorieten/inspiratie

Ze wordt blij van de muziek van Katzenjammer; folky, dansbaar en de vrouwen zijn stoer en grappig en spelen op veel verschillende instrumenten. Ook Maartje en Kine vindt ze gaaf, omdat ze durven te zeggen wat iedereen in zijn onderbewuste denkt.

Samen muziek maken is altijd relevant, betekenisvol en vooral magisch. Dat wil ik graag zo veel mogelijk mensen laten ervaren!

Jorien Elout

Workshops en cursussen

Er zijn momenteel geen workshops of cursussen.