Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Nóra Takács

Nóra Takács is slagwerkdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Nóra? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Nóra Takács

Drums, Slagwerk

Over Nóra

Norá speelt al jaren met veel plezier slagwerk en componeert ook zelf. Ze treedt vaak op en houd zelf ook erg van het luisteren naar livemuziek. Dat kan een symfonieorkest zijn, een pop- of jazzband of bijvoorbeeld een klassiek ensemble.

Als slagwerkdocent wil Norá haar kennis en muziek graag doorgeven aan haar cursisten. Dat doet ze met veel zorgvuldigheid en geduld, want het belangrijkste voor Nóra is om haar cursisten te motiveren en gemotiveerd te houden.

Iedereen is verschillend, dus iedereen heeft andere ideeën over muziek. Ik vind het echt mooi om te zien wanneer cursisten hun eigen ideeën ontwikkelen.

Nóra Takács