Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Tabitha Brouwer

Kinderwerkplaats

Over Tabitha

Beeldend Kunstenaar Tabitha Brouwer maakt zelf voornamelijk tekeningen, maar in haar lessen houdt ze er ook van om verschillende disciplines bij elkaar te brengen. Het helpt om buiten je eigen kaders te denken en dat geeft veel nieuwe inzichten. Ieder kunstwerk laat je de wereld zien door de ogen van een ander, dat is verrijkend en geeft stof tot nadenken.

Wat ze leuk vindt aan lesgeven is dat ze haar passie mag overbrengen op anderen. Het is mooi om te zien dat iedereen een eigen manier heeft om zijn of haar creativiteit te uiten. Dat geeft haar weer energie en inspiratie. Het accent ligt in haar lessen meer op het maakproces dan op het eindresultaat.

Opleiding en meer

Tabitha studeerde Autonome Kunst aan ArtEZ in Kampen. Ze geeft kunstlessen op een basisschool in Adorp en vanuit haar eigen atelier.

Favorieten/inspiratie

Ze houdt van kunst in het algemeen, maar heeft een grote voorliefde voor mode en textiel. Middeleeuwse wandtapijten vindt ze erg inspirerend, met name de serie The lady and the unicorn. Daarnaast bewondert ze kunstenaars als Matisse, Grayson Perry, Frida Kahlo, Paula Rego, Vivienne Westwood en Bas Kosters.

Het leuke aan lesgeven is dat je dit samen met een leerling kunt ontdekken en kunt onderzoeken. Ik kan heel gelukkig worden wanneer ik bij de leerlingen zie dat ze plezier hebben in het maken van kunst.

Tabitha Brouwer

Workshops en cursussen

Er zijn momenteel geen workshops of cursussen. Bekijk ons hele cursusaanbod.