Navigatie overslaan
Kies je cursus

Opening Muurschilderingen

Wat is er gemaakt op twee locaties in Groningen Zuid?

Opening Muurschilderingen

Datum Tijd Dag Locatie Prijs
29 jun 2024 14:00 - 17:00 Zaterdag Sporthal Canadalaan & Teuntje de Slak Gratis

Street Art Zuid presenteert 29 juni twee kunstwerken, aan de Canadalaan en bij Teuntje de Slak, het watersporthuis bij het Hoornse meer.
Er zijn twee nieuwe muurschilderingen gemaakt in Groningen Zuid. Deze kunstwerken kun je bewonderen tijdens de opening op zaterdag 29 juni. Tijdens de opening zijn er ook leuke activiteiten.

14.00 uur
Bij de sporthal aan de Canadalaan is de opening van de Muurschildering van VAAF. Ook kun je hier schilderen en spelletjes spelen.

15.00 uur
Bij het watersporthuis Teuntje de Slak is de opening van de muurschildering van Sebastiaan Baar en Jelle Albers. Daarna geeft dansteam Ataxia een dansvoorstelling en Studio84 een breakdanceworkshop!

Kom je ook?

Bereikbaarheid
De twee locaties waar de muurschilderingen worden geopend zijn buiten.

Sporthal aan de Canadalaan
Adres: Canadalaan 2, Groningen. Goed te bereiken lopend en ter fiets. De dichtstbijzijnde bushalte (Laan v/d vrede) ligt op ongeveer 4 minuten lopen van de locatie.
Kom je met de auto? Je kunt je auto betaald parkeren aan de Canadalaan.

Watersporthuis Teuntje de Slak
Adres: Kaapse Baan 1a, Haren. Goed te bereiken lopend en ter fiets. De dichtstbijzijnde bushalte (Hoornseplas) ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Je kunt parkeren op het aansluitende parkeerterrein. Of dit betaald parkeren is, is onbekend.