Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Culturele Wijkbingo Vinkhuizen

Ontdek de bruisende culturele activiteiten van de wijk Vinkhuizen tijdens de Culturele WijkBingo! We weten allemaal dat de bingoavonden hier razend populair zijn, maar wist u dat er ook een schat aan culturele activiteiten te vinden is? Van theatervoorstellingen tot optredens van wijkkoren, van energieke line-dance sessies tot kinderkunst. Dit alles komt samen tijdens de Culturele WijkBingo! Gewapend met een bingokaart gaat u in groepjes op ontdekkingstocht langs korte presentaties van culturele initiatieven uit de wijk. Terwijl u kijkt naar wat er aan cultuur te vinden is in de wijk, kunt u getallen verzamelen en ze afstrepen op uw WijkBingo-kaart. En het beste moet nog komen: na afloop van de eindvoorstelling van theatergroep MUS maakt u met een volle kaart kans op leuke prijzen!

MUS speelt: De Wijk’s Got Talent!
Deze komische voorstelling gaat over twee ijverige regisseurs die de uitdaging aangaan om in een korte tijd een voorstelling te maken met toneelspelers uit de wijk Vinkhuizen. Ze gaan meedoen aan ‘the Wijk’s Got Talent’, een nieuw programma op de nationale televisie. Er is alleen een groot probleem: de deelnemers komen wel uit de wijk, maar hebben niet echt talent! De voorstelling is speciaal geschreven door Bronja Prazdny, woonachtig in Vinkhuizen. Gespeeld door wijkbewoners laat deze voorstelling op grappige wijze zien wat er gebeurt wanneer mensen verblind worden door ambitie. Klopt het wat ze altijd zeggen: Meedoen is belangrijker dan winnen?

Wanneer

25 juni 2023

Tijd & locatie
Bingo: vanaf 14:00 doorlopend - start bij de Kiosk Diamantpark

Voor wie?
Alle leeftijden

Toegang

GRATIS, reserveer je plekje via wijkbingo@hetteamproducties.nl