Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Cultuurcafés Oosterparkwijk

Cultuurcoach van de Oosterparkwijk Rozan Vergeer nodigt graag Oosterparkers die wensen hebben op gebied van kunst en cultuur in de wijk uit voor de Cultuurcafés.

Cultuurcafé
Een Cultuurcafé een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over hoe we kunnen samenwerken. We kunnen kijken wat er nodig is in de wijk, welke ideeën, wensen en initiatieven er liggen. Hoe we elkaar hierbij kunnen versterken, soms kan er zomaar iets van start gaan! Hoe we financiële middelen en geschikte locaties kunnen vinden. En niet te vergeten: hoe we nieuwe doelgroepen bij kunst en cultuur kunnen betrekken.

Tijdens de cafés nodigt Rozan kunstenaar uit de Oosterpark uit die iets komt laten zien, horen of ervaren.

Data
Woensdag 6 september
Woensdag 8 november

Tijd
19.00-21.00 uur

Locatie:
Bij Van Houten (Oliemuldersweg 47, Groningen)

Doe je mee?
Doe je mee of wil je iets delen? Meld je aan via mijn mailadres: rozan.vergeer@bijvrijdag.nl. Wil je niet alleen komen naar het Cultuurcafé maar ook graag meehelpen? Wat komen vertellen over jouw projecten, wensen of ideeën? Laat het dan weten!